Op 15 oktober verschijnt bij de boekwinkels in Nederland en Belgie het nieuwe boek van Eric Huysmans "Licht op Bewustzijn".

Op duidelijke wijze geeft Eric Huysmans ons in dit boek - in navolging van Stairway to Heaven - een helder inzicht in de zingeving en betekenis van ons leven. Hij openbaart een andere ‘werkelijkheid’ dan die we kennen. Een werkelijkheid die zich uitstrekt over meerdere werelden of dimensies. In iedere wereld is alles exact wat het lijkt, maar daarbuiten strekt zich een veel grotere realiteit uit waarin het bewustzijn zich ontwikkelt in talloze materiële vormen.

Eric Huysmans laat ons zien dat we slechts één van die vormen zijn op weg naar een steeds hoger bewustzijn. Onze evolutietocht is volgens de oude esoterie veel langer dan wetenschappers veronderstellen. Dit boek geeft daar een adembenemende beschrijving van. Daarnaast wordt in dit boek een geschiedkundige onderbouwing gegeven van het tijdschema die de Maya-kalender van onze evolutie geeft.

Door velen wordt verwacht dat wij in 2012 een kwantumsprong zullen maken naar eenheidsbewustzijn. In dit boek legt de schrijver ons uit dat er verschillende definities en niveaus van dit veel gebruikte begrip bestaan. Onze belangrijkste stap is nu om ons emotionele bewustzijn te ontwikkelen naar liefde en acceptatie voor alles wat er is. Hiervoor dienen we het ego en de ‘mind’ te gaan gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn: voor creatie!, aldus de schrijver. Dit boek reikt hulpmiddelen aan om dit te bereiken, waaronder de ‘acht stappen naar ontwaken in eenheidsbewustzijn’ van de Oneness Beweging en de ‘zeven basiswetten van het leven’ uit de oude esoterie. Licht op Bewustzijn is een verrijking voor de lezer(es) die zich actief bezig houdt met zijn of haar persoonlijke of spirituele ontwikkeling.